Om

Vi erbjuder ett kursutbud med olika Teman och helt anpassat för olika kunskapsnivåer, med andra ord de skall passa från nybörjare som är lite nyfiken till mera avancerade utövare. Allt från välkända Makrokurser där vi har ett bra och omtyckt koncept i Botaniska trädgården i Göteborg där vi tillsammans har utvecklat och skräddarsytt ett bra kursprogram i Makrofotografering.

Under året kommer det att finnas flera möjligheter till att gå kurser i Makrofotografering från Introduktion till en Weekend med praktisk handledning och bildbearbetning. Nyhet för i år är temakurser och först ut är en endagskurs om hur man fotograferar bäst vår underbara trädgård .

Men nu räcker det inte med att ta bra bilder utan vi kan behöva organisera och presentera bilder på bästa sätt så varför inte gå en kurs i ”Komma igång med Lightroom, bättre bilder på ett okomplicerat sätt” Vi håller även en kurs  i Lightroom som är riktad till de som har en större vana och erfarenhet.

Anmälan gör du direkt på vår hemsida, klicka i rutan för valt kursdatum och följ instruktionen eller skicka en förfrågan. Vi är specialiserade på skräddarsydda kurser och föreläsningar, men vi gör även privata dagskurser, kom med önskemål så skall vi finna något som passar dig eller din grupp eller varför inte ett event för ditt företag.

Väl mött

Jan Wallermark

Mail: jan(krumelur)PhotoA.se   Tel:0735 -902767

Photo Academy Scandinavia ingår i Wallermark International Photo Production