Om

Vi erbjuder ett  kursutbud med olika Teman och helt anpassat för olika kunskapsnivåer, med andra ord de skall passa från nybörjare som är lite nyfiken till mera avancerade utövare. Allt från välkända Makrokurser där vi har  ett samarbete med Scandinavian Photo och där vi tillsammans har utvecklat och skräddarsytt ett bra kursprogram i Makrofotografering.

Under året kommer det att finnas flera möjligheter till att gå kurser i Makrofotografering från Introduktion till en Weekend med praktisk handledning och bildbearbetning. Nyhet för i år är temakurser och först ut är en endagskurs om hur man fotograferar våra kära orkidéer på bästa sätt, Kursen Tema Orkidé går i mars på botaniska .

Men nu räcker det inte med att ta bra bilder utan vi kan behöva organisera och presentera bilder på bästa sätt så varför inte gå en kurs i ”Komma igång med Lightroom, bättre bilder på ett okomplicerat sätt” Vi håller även en kurs  i Lightroom som är riktad till de som har en större vana och erfarenhet.

Anmälan och köp gör du via det går även bra att göra det direkt på vår hemsida, klicka i rutan för valt kursdatum och följ instruktionen eller skicka en förfrågan, då vi gör skräddarsydda kurser och föreläsningar på begäran, vi gör även privata dagskurser, kom med önskemål så skall vi finna något som passar dig eller din grupp eller varför inte ett event för ditt företag.

Väl mött

Jan Wallermark

Mail: jan(krumelur)PhotoA.se   Tel:0735 -902767

Photo Academy Scandinavia ingår i Wallermark International Photo Production