Bokning

Lättast är via vår kurskalender klicka på kursen du är intresserad av och följ anvisningen.

Du kan även boka genom att skicka ett mail till bokning(at)PhotoA.se eller slå oss en signal på 0735-902767, för du kanske har några frågor om kursen eller så kanske du vill diskutera vad för andra kurser eller föreläsningar som vi kan erbjuda. Vi gör skräddarsydda kund specifika kurser, fråga oss om ett förslag. Välkommen

 

Kursvillkor

Nedan finner du villkoren som gäller för deltagare på alla våra allmänna kurser (ej förening eller företagsanpassade). Genom att anmäla dig till en utbildning accepterar du villkoren i sin helhet. 

 

Betalningsvillkor

  • Samtliga kurser faktureras efter beställning med 20 dagars betalningsvillkor.
  • Se till att rätt fakturaadress anges vid anmälan, speciellt om den skiljer sig från din postadress. Ange även eventuella referensnummer som förenklar er hantering av fakturan. Glömde du att göra detta vid anmälningstillfället går det givetvis bra att komplettera uppgifterna i efterhand genom att kontakta oss.
  • Vid behov av en påminnelse debiterar vi dig en påminnelseavgift.

 

Avbokningsregler

  • Alla anmälningar till kurser eller föreläsningar är bindande från anmälningstillfället. Avbokning senast 10 arbetsdagar innan utsatt kursdatum debiteras kund 50% av kursavgiften.
  • Vid anmälan på denna webbplats har du rätt att ångra din anmälan (Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59)) genom att till oss lämna eller sända ett meddelande via telefon, brev eller E-mail om detta inom 14 dagar från den dag som detta avtal ingås. Du kommer via e-post att få en bekräftelse på denna anmälan, i och med detta ha avtalet ingåtts och 14 dagars ångerrätt gäller. Du har då rätt att återfå hela den avgift som du betalt senast inom 30 dagar från den dag som du lämnat meddelandet.
  • Om kursen har startat och du har deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå från ångerrätten.
  • Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra en bokning. Genom att godkänna köpvillkoren och genomföra din beställning intygar du att du har målsmans tillstånd.

 

Inställd kurs

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få deltagare eller vid sjukdom, även vid väder som kan påverka kursens genomförande. Kurser som har förskottsbetalats där återfås hela summan alternativt bokas kunden om till nästa möjliga kurs.

Så hanteras dina personuppgifter

Vi databehandlar dina uppgifter för att underlätta administrationen kring anmälningar och betalningar. Vi kan också komma att skicka information om kommande kurser vilket du har rätt att avböja.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss då, gärna via vår mail: bokning(at)PhotoA.se